

## Delegate's Report Virtual Day of Sharing 2021



Scan to register or click here.

Saturday, May 22, 2021 • 8:30 am to 4:45 pm

	•
HOSTED BY THE	SYRACUSE GSR WORKSHOP: 300s & 400s DISTRICTS
8:30 a.m.	Main Room: Chair, Ben B.— Welcome, Brief Orientation to Virtual Meeting Protocols
9:00 to 9:50 a.m.	Panel: Virtual Basket Now Hosted by 200s Districts OR Panel: Virtual Meeting Resistance Hosted by 500s Districts
	15 minute break
10:05 to 10:55 a.m.	Panel: Keeping United in Times of Change Hosted by District 0670/0680 OR
	Panel: Sponsorship in Times of Change Hosted by District 0360
	15 minute break & free drawing
11:10 to 12:25 p.m.	<b>DELEGATE'S REPORT*</b> Todd D., Area 47 Delegate, Panel 71
	15 minute break
12:40 to 1:55 p.m.	<b>DELEGATE'S REPORT CONTINUES</b> *15 minutes for Q & A
	15 minute break & free drawing
2:10 to 3:00 p.m.	Panel: Adapting to Outside Issues While Staying Within the Traditions Hosted by 0400s Districts OR
	Panel: Changing How We Bring the Message to Corrections and Treatment Hosted by 800s Districts
	15 minute break
3:15 to 4:30 p.m.	<b>GUEST SPEAKER*</b> Brenda B., Corrections Desk, G.S.O. *15 minutes for Q & A
4:45 p.m.	Main Room: Chair, Ben B.— Closes the Meeting

Call or Email Ben B.: (315) 480-0087 benf16@gmail.com